Kustomoitu

Haluatko näyttävän merivesialtaan kotiisi tai yritykselle, mutta et tiedä mistä aloittaa?

Ahdin Aitan suunnittelemat akvaariokokonaisuudet sisältävät kaikki alan laadukkaimmat tarvikkeet sekä tekniikan mitä merivesiakvaarion pitoon tarvitsee, mereneläviä tietenkään unohtamatta! Paketti toimitetaan haluamaasi osoitteeseen ja asennetaan paikoilleen tekniikka mukaan lukien. Allas jätetään kypsymään noin kuukaudeksi jonka jälkeen kalat tuodaan vaiheittain altaaseen 2–4 erässä eläinmäärästä riippuen. Korallit ja selkärangattomat tuodaan altaaseen kun se on kypsynyt 6 kuukautta.

Kustomoitu akvaariopaketti on nimensä mukaisesti räätälöity juuri sinun kotiisi tai yrityksellesi sopivaksi. Yhdessä Ahdin Aitan kanssa selvitämme parhaimman kokoisen altaan sille suotuun tilaan ja huolehdimme kaikkien tarpeellisten laitteiden hankinnasta. Ahdin Aitta huolehtii altaan ja tekniikan asennuksesta sekä eläinten järjestämisestä akvaarioon.

Me toteutamme unelmiesi akvaarion

Minkä muotoisen ja kokoisen akvaarion haluat? Minkälaisia kaloja, koralleja tai selkärangattomia haluat pitää altaassa?Täytä viereinen lomake ja olemme sinuun yhteyksissä mahdollisimman pian tarjouksen kera!